Ducore Stealth veilig en vertrouwd! +31 320 809985 info@ducorestealth.nl

Uw betrouwbare partner

Ducore Stealth is al jaren een veilige en betrouwbare partner als het op data verwijdering aankomt. Wij werken volgens de vernieuwde AVG wetgeving en zorgen dat uw data écht veilig verwijderd wordt. Onze mensen werken met veel passie en volle overgave en zien er op toe dat uw data vakkundig verwijderd wordt. Door alleen gebruik te maken van gecertificeerde software van onze partner kunnen wij garant staan voor onze diensten. Ducore Stealth is ontstaan door vragen uit het bedrijfsleven, al jaren lang is de Ducore Groep dé vaste IT afvoerder van een groot aantal bedrijven, zij gaven aan hun data veilig en verantwoord te willen laten verwijderen. Ducore Stealth maakt dit mogelijk op een verantwoorde en gecertificeerde werkwijze. Door onze unieke werkwijze kunnen wij u op uw locatie volledig van dienst zijn.

Elke klus geklaard

Wij zorgen ervoor dat elke klus geklaard wordt zonder dat uw personeel er last van heeft. De continuïteit van uw eigen bedrijf is één van de doelstellingen van Ducore Stealth.

ICT gerelateerde diensten

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij bijna alle datadragers gecertificeerd wissen, denk hierbij bijvoorbeeld aan mobiele telefoons, tablets, computers, servers, USB sticks, SD kaartjes,
enzovoort.

Bij vragen staan wij u graag te woord.